κοπή πίτας στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας στα γραφεία του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε:
«Ξεκινάμε τη νέα χρόνια με δύναμη και αισιοδοξία.
Πρωταρχικό μας μέλημα ο εκσυγχρονισμός και η ενίσχυση των φαρμακείων, η διαρκής εκπαίδευση των συναδέλφων και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες.
Βασική μας προτεραιότητα η στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, οι συνεργασίες με τους συλλόγους ασθενών αλλά και με όλους τους φορείς, προσηλωμένοι στο στόχο για ένα ανθρωποκεντρικό σύστημα υγείας.
Ο φαρμακοποιός βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στους συμπολίτες μας και αποτελεί βασικό πυλώνα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε τη νέα χρονιά ώστε να συμβάλουμε κι εμείς στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και στην ανάπτυξη του τόπου μας».

Με το δήμαρχο Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο, συναντήθηκε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης σε μια συνάντηση εργασίας αλλά και ανταλλαγής ευχών με αφορμή τη νέα χρονιά. 

Ο κ.Παπαθανάσης μετά τη συνάντηση δήλωσε:

Συναντήθηκα σήμερα με το Δήμαρχο  Ι.Π. Μεσολογγίου ευχόμενος δύναμη και υγεία για μια εποικοδομητική νέα χρονιά. Ενημερώθηκα για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και για τους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη περίοδο. Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της Δημοτικής αρχής για οποιαδήποτε στήριξη χρειάζεται για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά με δυσκολίες, αλλά προχωράμε με αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις στο Δήμο Μεσολογγίου. Κοινός μας στόχος η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά ευημερίας και αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους συμπολίτες μας.

Με ενεργούς πολίτες είναι σίγουρο ότι θα βρούμε το δρόμο της δημιουργικής αντίληψης, με κατεύθυνση την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να δημιουργηθούν εκείνες οι δομές και οι υπηρεσίες που θα στηρίξουν εμπράκτως τους πολίτες. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε αρωγοί στη νέα δημοτική αρχή.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.