Σε εφαρμογή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 Ξεκινούν οι παρεμβάσεις ανάπλασης στην Οδό Νότη Μπότσαρη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εφαρμογή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020
Ξεκινούν οι παρεμβάσεις ανάπλασης στην Οδό Νότη Μπότσαρη

Στο πλαίσιο των εργασιών της «Αστικής Ανάπλασης εντός του Ιστορικού Κέντρου Πόλεως Ναυπάκτου», ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, από την Κυριακή, 16.2.2020 και ώρα 7:00 τίθενται σε εφαρμογή οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αυτές ορίζονται στην 499/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Β’ 134/29.1.2020. Προς τούτο, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Οδό Νότη Μπότσαρη (από το νότιο τμήμα της Πλατείας Λιμένος έως τη συμβολή της με την Οδό Νόβα) και απαγορεύονται η στάση και η στάθμευση στην Οδό Ιλάρχου Τζαβέλα.

 1. Αμφιδρόμηση Οδού Αθανασιάδη Νόβα (Μεσολογγίου) στο μέτωπο της Πλατείας Λιμένος.
 2. Αμφιδρόμηση Οδού Ιλάρχου Τζαβέλα από τη συμβολή με την Οδό Αθανασιάδη Νόβα (Μεσολογγίου) έως την Οδό Ψαρρού.
 3. Εφαρμογή εργοταξιακής φωτεινής σηματοδότησης για την εναλλάξ κυκλοφορία στο συνδετήριο τμήμα της Οδού Αθανασιάδη Νόβα (Μεσολογγίου) με την Οδό Ιλάρχου Τζαβέλα.
 4. Διαμόρφωση κόμβου στη συμβολή των Οδών Ιλάρχου Τζαβέλα, Αθηνών, Ψαρρού και Φαρμάκη.
 5. Μετακίνηση θέσης στάσης/στάθμευσης (πιάτσα) Ε.Δ.Χ.-Ταξί στην Οδό Σοϊδά.
 6. Μετακίνηση στάσεων ΜΜΜ από την Πλατεία Λιμένος στην Οδό Αθανασιάδη Νόβα (Μεσολογγίου) μεταξύ των Οδών Μποτσαρέων και Βεΐκου και από την Οδό Ιλάρχου Τζαβέλα στο μέτωπο της Πλατείας Φαρμάκη επί της Οδού Αθηνών.
  Επιπλέον, αναστέλλεται η λειτουργία του Ποδηλατοδρόμου και οι έως τώρα ισχύουσες σημάνσεις και διαγραμμίσεις. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι προσωρινές και θα ισχύουν έως την ολοκλήρωση του πρώτου τμήματος παρεμβάσεων στην Οδό Νότη Μπότσαρη.
  Επισημαίνεται ότι, αρκετά από τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν κατά την τοποθέτηση των σημάνσεων αντιμετωπίζονται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον εργολάβο. Ταυτόχρονα, γνωστοποιείται ότι, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα, έχουν εξευρεθεί λύσεις και προχωρά η διαδικασία δημιουργίας επιπλέον χώρων στάθμευσης πέριξ του κέντρου της πόλης, με σκοπό τη διευκόλυνση των οδηγών. Τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όσο και για την πορεία και την εξέλιξη των εργασιών, ο Δήμος Ναυπακτίας θα προβαίνει σε τακτικές ενημερώσεις.
  Με δεδομένο ωστόσο ότι θα εκτελούνται εργασίες, καλούνται οι δημότες να μειώσουν κατά το δυνατό τις μετακινήσεις τους με οχήματα στο κέντρο της πόλης, για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας. Με τη συνδρομή της Τροχαίας, θα δίνονται οι κατάλληλες οδηγίες προκειμένου να διευκολυνθεί η προσαρμογή όλων στις νέες κυκλοφοριακές συνθήκες.
  Ο Δήμος Ναυπακτίας ζητά την κατανόηση όλων και ευχαριστεί προκαταβολικά για τη συνεργασία, καθώς πρόκειται για ένα έργο απαιτήσεων που σε κάθε περίπτωση θα αναμορφώσει και θα αναβαθμίσει την πόλη μας.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.