Το πρώτο διαδικτυακό γκαλοπ για την μέχρι σήμερα πορεία της δημοτικής μας συμπαράταξης στο δήμο Ναυπακτίας


Σχηματίστηκε σιγά σιγά η εικόνα της νέας δημοτικής αρχής. Σημειώνουμε ότι υπήρχαν προβληματισμοί, για την πορεία της συγκυβέρνησης Γκίζα- Μπουλέ- Τσουκαλά και Νταουσάνη. Τελικά πρόκειται για μια στρεβλή αντίληψη των αυτοδιοικητικών συνεργασιών, λόγω λανθασμένων χειρισμών της παράταξης του δημάρχου και των …ευλογιών του υποβολείου!!
Κι αυτό γιατί, οι ισορροπίες σ´ αυτήν τη σχέση βρέθηκαν, με γνώμωνα μόνο το αλισβερίσι των έμμισθων θέσεων. Ενώ, θα μπορούσαν να υπάρξουν, τουλάχιστον, και άμισθες θέσεις όπως συνέβαινε έως τώρα, για εξοικονόμηση χρημάτων.

Η αντιπολίτευση -εκτός του Κοτσανά- σήμερα, δείχνει αδυναμία να σταθεί στο ύψος της και να εκφράσει πολιτικό λόγο, αφήνοντας στο πέρασμά της στα δημοτικά συμβούλια, μυρουδιά και χνάρια για υπόγειες συμφωνίες!
Η μέχρι σήμερα αποτίμηση του έργου της νέας Δημοτικής Αρχής, αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα του γκάλοπ που κάναμε, στο οποίο ανταποκρίθηκαν 1052 αναγνώστες μας και απάντησαν: 68 για Θετικό το έργο μέχρι σήμερα της δημοτικής αρχής και Αρνητικά οι 984 !!!
Αυτό δείχνει, σε σύντομο χρονικό διάστημα (πρωτοφανές!) ότι ο κόσμος σταμάτησε προ πολλού να ελπίζει, και αντ’ αυτού σχηματοποιεί αρνητική εικόνα, που σύντομα αυτή η εικόνα θα διασπαρεί απ άκρον εις άκρον της Ναυπακτίας. Μην ξεχνάμε ότι ο αμείλικτος χρόνος πιέζει! Η Δημοτική Αρχή για να κρατά τις ισορροπίες, οδηγείται στην γνωστή διαχείριση του “αυτόματου  πιλότου”.
Η απουσία έμπειρων προσώπων στο στενό περιβάλλον του δημάρχου Γκίζα για να παράξουν έργο και υποδομές, το άτσαλο κλείσιμο ελπιδοφόρων (;) σχεδιασμών, οι αστοχίες, η απουσία οράματος, η έπαρση, ο διορισμός αργόμισθων, η εικόνα διάλυσης των υπηρεσιών και η κακή επικοινωνία με την κοινωνία, δημιουργεί καθημερινή αδυναμία να δημιουργηθεί θετική εικόνα, ενώ επιπλέον δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι ο ίδιος ο δήμαρχος είναι δέσμιος των προσωπικών επιλογών του συνεταίρου του,   του  «πονηρού»  κυρ- Γιάννη …
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Κατά τη γνώμη μας, η δημοτική αρχή, αν δεν αλλάξει πορεία πολύ γρήγορα, θα καταφεύγει ολοένα μόνο στην εκπλήρωση υποχρεώσεων και δεσμεύσεων των ομάδων και των μηχανισμών, που θέλουν ν’ αντιδρούν και να επιβάλλονται ως «άρχοντες», ώστε να επιβεβαιώνουν εαυτόν για την ανωτερότητά τους!
Τελικά, η σημερινή πολιτική γραμμή δείχνει, ότι, ο δήμαρχος Γκίζας ακολουθεί την πεπατημένη οδό, εκτός κι αν υπάρξουν εκπλήξεις!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.