Ανδρέας Κοτσανάς: Εξαντλήσατε την υπομονή μας κ. δήμαρχε, η επόμενη κίνηση θα είναι ο δρόμος της Δικαιοσύνης…


 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γκίζα  Βασίλειο 
Μετά την παρέλευση  55 ημερών από την υποτιθέμενη έναρξη του έργου της ανάπλασης, διαπιστώνουμε ότι οι εργασίες  έχουν “παγώσει” και δεν παρατηρείται  καμία πρόοδος στο διάγραμμα ροής του έργου.
Επίσης, όλο αυτό το διάστημα η ενημέρωση από εσάς δεν είναι η ενδεδειγμένη για τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν έχουμε πειστεί για τους πραγματικους λόγους που το έργο δεν προχωρά σε μια συγκυρία μάλιστα που λόγω της πανδημίας ενδείκνυται για να κερδίσουμε και χώρο και χρόνο για την απρόσκοπτη υλοποίηση αυτού.
Λόγω του  ότι η ανοχή τόσο η δική μας οσο και της κοινωνίας εξαντλείται, εάν το έργο δεν ξεκινήσει άμεσα-και αυτό το εννοούμε-θα προβούμε σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου και θα αναζητήσουμε τυχόν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες από όλους τους εμπλεκόμενους.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ναυπακτίας 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.