Σοβαρές καταγγελίες Κοτσανά για πιθανολογούμενες «λαμογιές» στο θέμα της ανάπλασης του κέντρου της πόλης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Τελικά σε αυτή την πόλη για κάποιο λόγο δεν
παίρνεις … ό,τι πληρώνεις

Αυτή η ανάρτηση γίνεται με σκοπό να αναδειχθεί το πόσο αδρά πλήρωσε ο μέσος Δημότης Ναυπακτίας το υλικό της επίστρωσης της οδού Νότη Μπότσαρη στο λιμάνι και τελικώς τι υλικό του “φορτώσανε” ερήμην του οι επαΐοντες-ειδήμονες της πόλης μας.

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται η τιμή που πληρώνεται ο εργολάβος βάσει μελέτης για την αγορά και την τοποθέτηση του υλικού επίστρωσης από φυσικό κυβόλιθο στην οδό Νότη Μπότσαρη στο λιμάνι μια τιμή που ανέρχεται στα 58€ ανά τ.μ.  και με τελική τιμή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ τα 72€

Στη δεύτερη και τρίτη φωτογραφία σας παραθέτουμε ενδεικτικές τιμές τιμοκαταλόγου από εταιρεία που εμπορεύεται φυσικές πέτρες Καβάλας-Ιωαννίνων και είναι το υλικό που έπρεπε να τοποθετηθεί σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη στην οδό Νότη Μπότσαρη με ενδεικτική τιμή αγοράς τα 41€ ανα τμ.χωρίς ΦΠΑ.

Στην τέταρτη και πέμπτη φωτογραφία απεικονίζεται η φυσική πέτρα Αλβανίας η οποία σήμερα τοποθετείται στην οδό Νότη Μπότσαρη,δεν προσεγγίζει σε καμία περίπτωση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πέτρας Καβάλας-Ιωαννίνων,δηλαδή δεν έχει επεξεργαστεί στις τέσσερις πλευρές της,δεν έχει λεία επιφάνεια με αποτέλεσμα αυτού να μη μπορεί να επιτευχθεί η αρμολόγηση της σε αποστάσεις 1-2 εκατοστών όπως ορίζει ρητά η μελέτη και οι προδιαγραφές του έργου, και το κόστος αυτής να ανέρχεται μόλις στα 15 € ανά τ.μ.

Αυτά είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υλικών αλλά και τα ποσοτικά-οικονομικά δεδομένα τα οποία λαμβάνουν χώρα σε μια πόλη με ιστορία 3.500 ετών και η Δημοτική Αρχή αντί να πάρει θέση υπεκφεύγει και σωπαίνει εκκωφαντικά.

Τα συμπεράσματα δικά σας…»

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ.


About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.