Νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής των οφειλών τους, προσφέρουν στους πολίτες οι δήμοι σταδιακά ένας-έναςΚύριε δήμαρχε, μας λέτε να μείνουμε σπίτι, ο.κ.  και καλά το κάνετε, αφού έτσι σας έχουν πει να το λέτε.  Σας έχουμε δει κιόλας με ντουντούκα στις παραλίες να φωνάζετε στους παρευρισκόμενους εκεί,   να φύγουν…
Επί πλέον, μας «κυνηγάτε» κι όταν καθυστερούμε να πληρώσουμε τις οφειλές μας στις διάφορες υπηρεσίες του δήμου.  Δηλαδή από τη μία μας λέτε να μείνουμε «μέσα» κι απ’ την άλλη να βγούμε και νά’ρθουμε να σας τ’  «ακουμπήσουμε»…

Γιατί όμως δεν απλοποιείτε και δεν αναβαθμίζετε τις εσωτερικές λειτουργίες των υπηρεσιών του του δήμου σας,  για να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι δημότες από το σπίτι τους???     

Για να μην αρχίσουμε να λέμε και για τις διάσπαρτες υπηρεσίες του δήμου σας και σε μεγάλες αποστάσεις μάλιστα (για ποιο σκοπό άραγε;;;), που θα μπορούσαν να ήταν όλες μαζί σ’ ένα κτίριο για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος και σε νορμάλ περιόδους χωρίς πανδημίες. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο, είναι παλιές αμαρτίες, που θα το θίξουμε μελλοντικά και θα μας βρείτε κι απέναντι για την αβουλία σας αυτή.
Και τώρα δείτε,  πως οι δήμοι ανά την επικράτεια ένας – ένας αρχίζουν να εκσυγχρονίζουν τις υπηρεσίες τους, αφού οι πολίτες πρέπει να μένουν στο σπίτι, όπως κι εσείς το φωνάζετε:

ΚΙ ας πάμε  σ’ έναν απ’ αυτούς, στον δήμο Ρεθύμνης στη Κρήτη:

 

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός του Δήμου Ρεθύμνης τόσο σε επίπεδο αναβάθμισης της εσωτερικής λειτουργίας των υπηρεσιών του όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών. Με νέες υπηρεσίες εμπλουτίζεται διαρκώς το σύστημα του προκειμένου οι συμπολίτες, ειδικά την περίοδο που διανύουμε στη διάρκεια της οποίας ενδείκνυται – μάλλον επιβάλλεται ως ασφαλής επιλογή – η ηλεκτρονική διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων μας, να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους άκοπα και γρήγορα.

Από προχτές λοιπόν, όπως είχε ήδη προαναγγελθεί, τίθεται στη διάθεση των δημοτών μέσω του συστήματος e-Pay η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής βεβαιωμένων τους οφειλών προς το Δήμο. Η διαδικασία είναι απλή και περιγράφεται εδώ:

www.rethymno.gr/e-services/e-pay

Ο Δήμος Ρεθύμνης και οι υπηρεσίες του, προσανατολίζονται σταθερά στην ενθάρρυνση της χρήσης των ψηφιακών δυνατοτήτων εκ μέρους των δημοτών και μετά τη λήξη της δύσκολης περιόδου που βιώνουμε. Έχει σημασία να γίνει απ όλους αντιληπτό πως η ορθολογική αξιοποίηση των διευκολύνσεων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία τη διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων, αφενός θα απαλλάξει τους πολίτες από το άγχος και την απώλεια πολύτιμου χρόνου που σπαταλούν σε μετακινήσεις και αναμονή στις υπηρεσίες και αφετέρου, θα προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα στη λειτουργία των ίδιων των υπηρεσιών αφού θα συρρικνωθεί ο χρόνος της αυτοπρόσωπης συνδιαλλαγής με το κοινό.

«Μένουμε Σπίτι», λοιπόν, κάνουμε χρήση των ψηφιακών διευκολύνσεων που μας παρέχει ο Δήμος και προστατεύουμε την υγεία τη δική μας, των αγαπημένων μας, των συνανθρώπων μας.


ΕΡΩΤΗΜΑ:  ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,

ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ? ? ? 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.