Αποκαλύψεων συνέχεια απ’ τον Ανδρ. Κοτσανά με νέο δελτίο τύπου


Ενωτική Πρωτοβουλία : ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ:

Εν μέσω μιας νυκτός από “ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ” του έργου της Ανάπλασης “ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ” του εργολάβου ο κ.Γκίζας.
Είναι πράγματι άξια λόγου η ιδιαίτερη θέρμη και το σθένος που επιδεικνύει όψιμα ο κ.Γκίζας μετά την προχθεσινή μακροσκελή ανακοίνωση του αναφορικά με το έργο το οποίο εκτελείται στη Νότη Μπότσαρη,με το γεγονός μάλιστα να αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς ο ίδιος μέχρι πριν από μερικές ημέρες διατείνονταν με δηλώσεις του σε όλα τα μέσα ότι πρόκειται για ένα έργο το οποίο έχει πάρα πολλές παθογένειες με ανύπαρκτες και πλημμελείς μελέτες.
Η μεταστροφή αυτή του κ.Γκίζα και η ξαφνική “αλλαγή πλεύσης” του που από “κατήγορος” στο έργο της Ανάπλασης μετατρέπεται εν μέσω μιας νυκτός με περίσσεια ευκολία σε “συνήγορος” του εργολάβου βλέποντας “μυωπικά” το έργο που κατασκευάζεται στη Νότη Μπότσαρη , μας προβληματίζει ιδιαίτερα, εντείνει τις ανησυχίες μας και γεννά ερωτηματικά.
Αυτά τα ερωτηματικά γίνονται περισσότερα εάν ο κ.Γκίζας δεν απαντήσει στα εξής:
-Ποιος είναι άραγε ο “άρρηκτος δεσμός που τον ενώνει με τον εργολάβο”;
-Προς τι τόση πρεμούρα και υπερβάλλων  ζήλος από μεριάς σας κ.Γκίζα για την συνέχιση αυτής της προδήλως κατασκευαστικής αστοχίας;
-Γιατί τα υλικά να μην είναι αντάξια της τιμής που αναγράφονται στη μελέτη και να διακυβεύεται η ποιότητα του έργου;
-Γιατί κ. Γκίζα δεν διδαχτήκατε από τις κατασκευαστικές αστοχίες στο Στενοπάζαρο και στην οδό Αποκαύκου οι οποίες παραμένουν απροσπέλαστες και επικίνδυνες για τους πολίτες;
-Γιατί κρύβεστε πίσω από τις δήθεν εγκρίσεις της Αρχαιολογίας όταν αυτές αποφαίνονται μόνο για το θέμα που αφορά το χρώμα του υλικού και όχι για τις προδιαγραφές της πέτρας;
-Γιατί επιδεικνύετε  μικροψυχία, μικροπολιτική αντίληψη και δογματική εμμονή σε ένα θέμα μείζονος σημασίας με τεράστιες επιπτώσεις για την πόλη μας;
Αυτά είναι τα ερωτήματα τα οποία χρήζουν άμεσης και ειλικρινούς απάντησης από μέρους σας.
Υ.Γ.  Σας καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να ολοκληρώσετε ένα μικρό τμήμα του δρόμου της Νότη Μπότσαρη (30 μέτρων περίπου) ώστε να διαπιστώσουμε δια ζώσης την ποιότητα αλλά και τη λειτουργικότητα του έργου και κατόπιν να αποφασίσουμε από κοινού για τη συνέχιση ή όχι των εργασιών με την πέτρα που έχει επιλεχθεί.
Σε διαφορετική περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι η αποκλειστική ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτού του έργου θα ανήκει μόνο σε εσάς.
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ 
δημοτικός σύμβουλος δήμου Ναυπακτίας.

 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.