Ηλεκτρονικά στη διάθεση των δημοτών 10 δημοφιλή πιστοποιητικάΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηλεκτρονικά στη διάθεση των δημοτών 10 δημοφιλή πιστοποιητικά.

Γ.Παπαϊωάννίδης: «Το πρώτο βήμα μίας συνολικής στόχευσης του Δήμου Ναυπακτίας»

Ο Δήμος Ναυπακτίας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ (ΔΑΕΜ ΑΕ) και του Δημάρχου Αθηναίων κ.Κώστα Μπακογιάννη, από την Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, θέτει σε εφαρμογή και τη διάθεση των δημοτών συνολικά 10 ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας       eservices.nafpaktos.gr

Ιδιαίτερα τη δεδομένη στιγμή, που οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είναι κρίσιμες, εξασφαλίζεται η ασφάλεια τόσο των δημοτών όσο και των εργαζομένων του Δήμου και ταυτόχρονα, απλοποιούνται οι διαδικασίες και οι συναλλαγές των δημοτών με τις υπηρεσίες, καθώς θα εξυπηρετούνται απομακρυσμένα και ταχύτερα.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα και η ταυτοποίηση για τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών γίνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISNET του κάθε δημότη.

Οι υπηρεσίες που τίθενται στη διάθεση του κοινού είναι οι ακόλουθες:

Α. Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου και Αλλοδαπών

Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Γάμου

Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Γέννησης

Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Θανάτου

Αντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Συμφώνου Συμβίωσης

Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας

Πιστοποιητικό Γέννησης

Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών

Πιστοποιητικό Εντοπιότητας

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Β. Τμήμα Εσόδων

Αίτηση για Απαλλαγή Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού για Επαγγελματίες

Με αφορμή τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος Ναυπακτίας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης δήλωσε: «Οφείλουμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων και τη ΔΑΕΜ ΑΕ για τη δωρεάν παροχή της πλατφόρμας, αλλά και το αρμόδιο Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου μας που επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και αυτή τη στιγμή είμαστε από τους πρώτους Δήμους της χώρας που τη θέτουμε σε εφαρμογή. Θα ήθελα να επισημάνω πως αυτό είναι το πρώτο μόλις βήμα μίας συνολικής στόχευσης που έχουμε ως Δήμος Ναυπακτίας, σταθερά προσανατολισμένης στην εξέλιξη και την ενσωμάτωση στην καθημερινότητά μας ψηφιακών εργαλείων που, θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια, δεδομένων και των συνθηκών, αλλά και την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του δημότη».

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.