Μομφή για τους υπεύθυνους παιδείας στο δήμο Ναυπακτίας


Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σαν πέτρες πέφτουν πάνω στους υπεύθυνους δημοτικούς ινστρούχτορες οι κατηγορίες και τα παράπονα των συνδημοτών μας  για θέματα που άπτονται και της παιδείας, εκτός των υπολοίπων.
Έχουμε συλλέξει ουκ ολίγα, από διάφορους προσωπικούς δημόσιους λογ/σμούς συμπολιτών μας στα social media,  όμως αξίζει να σταθούμε στην αποψινή καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρέα Κοτσανά, που αναφέρει τα παρακάτω:

«Γεννά ερωτηματικά πώς ο Δήμος Ναυπακτίας με την επανέναρξη των δια ζώσης σχολικών μαθημάτων σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και μονάδες ειδικής αγωγής δεν ανέλαβε πρωτοβουλίες τέτοιες όπως έπραξαν άλλοι Δήμοι της χώρας για την άμεση διενέργεια δειγματολογικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID (Rapid Test) σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα σε συνεργασία πάντα με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τον ΕΟΔΥ, τη στιγμή μάλιστα που στην πόλη της Ναυπάκτου λειτουργεί 1 από τα 376 διαγνωστικά κέντρα Rapid test στο κτίριο Τσώνη έναντι της Πλαζ Ναυπάκτου.
Σημειωτέον ότι η ύπαρξη του παραπάνω διαγνωστικού κέντρου δεν έχει γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό της περιοχής-με ευθύνη πάλι του Δήμου Ναυπακτίας- με αποτέλεσμα η προσέλευση των κατοίκων για Rapid Test να είναι μηδαμινή.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας έχει προγραμματίσει για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Ναυπακτίας την διενέργεια μαζικών Rapid Test στις εγκαταστάσεις του σχολικού κτιρίου του 1ου Δημοτικού για την Παρασκευή 15/01 δηλαδή 5 μέρες μετά την έναρξη των μαθημάτων.
Αυτά και αλλά παράδοξα συμβαίνουν μόνο στο Δήμο Ναυπακτίας με ευθύνη πάντα του Δημάρχου κ. Γκίζα και του υπευθύνου Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Τσουκαλά.»
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ναυπακτίας

Η επόμενη «κοτρώνα»   ήταν για το κεφάλι  του αντιδημάρχου  Κοτρωνιά …

Ιδού η καταγγελία:

Η “καραμέλα” περί έλλειψης… προσωπικού πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή κ.Κοτρωνιά.
Τι κι αν βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, τι κι αν έχουν περάσει 16 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων τους, η Δημοτική αρχή δια στόματος κ.Κοτρωνιά συνεχίζει απροκάλυπτα την άκομψη συστηματική παραπληροφόρηση και για κάθε αίτημα που τίθεται είτε από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων είτε από τους δημότες επικαλείται αδυναμία λόγω “δήθεν” έλλειψης προσωπικού.
Λόγω του ότι κ.Κοτρωνιά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Διεύθυνση της οποίας έχετε την ευθύνη απαριθμεί 60 εργάτες στο πράσινο και στην καθαριότητα σταματήστε επιτέλους να “πιπιλάτε” την ίδια καραμέλα, σοβαρευτείτε και αναλάβετε τις ευθύνες σας που σας αναλογούν απέναντι στους δημότες.
Σας παραθέτουμε αναλυτικά στοιχεία των εργατών που απασχολούνται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος:
10 μόνιμοι υπάλληλοι
24 εργάτες 8μηνης διάρκειας μέσω της Κοινωφελούς εργασίας
20 εργάτες 5νθήμερης εργασίας ανα μήνα
5 εργάτες διαρκείας ενός έτους μέσω ΟΑΕΔ Ν.5567
1 εργάτη δίμηνης απασχόλησης
Σημείωση ότι στους παραπάνω δεν υπολογίζονται οι μόνιμοι και συμβασιούχοι εργάτες αποκομιδής απορριμμάτων.
ΥΓ.Τώρα αν αναρωτιέστε πού απασχολείται αυτός ο κόσμος σε καθημερινή βάση…καλό θα ήταν να απαντήσει με την “ειλικρίνεια” που τον “διακατέχει” ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Κοτρωνιάς.

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ  – Δημοτικός σύμβουλος


Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάθονται

5 σκέψεις σχετικά με το “Μομφή για τους υπεύθυνους παιδείας στο δήμο Ναυπακτίας

  1. Για τους υπεύθυνους παιδείας του δήμου μας το θέμα που θέσατε είναι «οδήγηση αεροπλάνου Κονκόρντ»! Αυτοί ακόμη τραβάνε «αραμπά»!!! Δύο μπάρες εισόδου από το σχολείο της κοινότητας Δάφνης έχουν πάρει από τον Σεπτέμβριο και ακόμη της αντικαθιστούν…..(Ντροπή!) Μην τους βάζετε δύσκολα κύριε Κοτσανά….γιατί απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Ο ιός αυτός θα φυγει.. Και ένας νέος ακόμα ιός να βρεθεί στην ανθρωποτητα σε κάποια χρόνια από τώρα θα καταπολεμηθει επίσης κι εκείνος. Αυτά που δεν θα εκλείψουν ποτέ είναι η προχειρότητα η τσαπατσουλια και η ανευθυνότητα. Και εδώ συγκεκριμένα, στον βαθμό που τους αναλογεί, παίρνουν Νόμπελ και στα τρία αυτα οι κύριοι της Δημοτικής αρχής.

    Μου αρέσει!

  3. Ορεα τέλια για να μιλισο ομορφα κοζμια ξσερο και εγο…αλα.με ολα τα πσεματα που λενε ι λιμοξιολογι σε καθεμερινι βασι .που εμισ σαν λαο δεν εκουμε ιδεα καν τι γίνετε.παραδιγμα ..ο γιατροσ που εμβολιαστιχε ινε στον εντατιχι … από το νιμα τισ χιβερνισισ τα νουμερα ινε διπλασιαζμενα τιν μια ι μασκα κανι καλο απο τιν αλι δεν κανι από τιν μια διλονουν αποκλιετε να παμε σε ολικο κλισιμο από τιν αλι το κάνουν να κανουμε το τεστ και από τιν αλι και αν δεν το εχισ κανι παλι βγενι θετικο ι βγενι με διαλεκσι όποιον θέλουν αφτι .από τιν μια πρεπι να κανουμε το εμβολιο το MRNA…που σιμβενι οτι μπενι στο οργανιζμο του ανθροπου και αλαζι το DNA…του ανθροπου που στο μελον τα πεδια μασ που θα κάνουν τα πεδια τουσ θα βγουνε παραμορφομενα ..αφτα ομοσ ι λιμοξιολογι που θέλουν τον καλο μασ δεν το λενε….και που ξσερο εγο οτι αφτι που θελον το καλο μου με τοσα πσεματα ….οτι. Αφτι ι μπατονετα που κάνουν το τεστ δεν έχει μικροβια να το βάλουν στο οργανιζμο του ανθρώπου …ι και το COVID 19….που αφτο το λένε πολι επιστιμονεσ στον κοζμο δεν το λεο εγο…αφτεσ ι ενιμεροσισ δεν δινοντε στο κοσμο στον λαο…οποσ…βλεπετε.χιριε.Ανδρεα…αφτα…πρεπι…να…μασ…ανισικουνε….οχι….να…περνουμε….μεροσ…στο….πιο..βρομερο….πεκνιδι….κατα..τισ….ανθροποτιτασ…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.