Κι ενώ η Κλεπά χάνεται, περιφέρεια και δήμος σφυρίζουν κλέφτικα…


Μπορεί να είναι εικόνα καταρράκτης και φύση

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο με τις επικίνδυνες κι ανθρωποκτόνες κατολισθήσεις και μέσα στο χωριό Κλεπά, όχι! Είναι φαινόμενο που καταγγέλλεται χρόνια τώρα από κατοίκους και φορείς του τόπου, αλλά κανένα  αυτί μέχρι τώρα δεν ιδρώνει …   Και φυσικά όταν πλησιάζουν οι εκλογές, οι υποσχέσεις των υποψηφίων κάνουν παρέλαση πάνω σε  «πράσιν’ άλογα»  και όχι μόνον …    Αυτοί όμως έρχονται και παρέρχονται σε περιφέρεια και δήμο. Περαστικοί ως φαίνεται θά’ναι και τούτοι και θα κριθούν ως ανίκανοι κι αμελητέοι για τον τόπο μας…  Το αλίμονο όμως θα το εισπράξει ο τόπος και οι δημότες του,  που δυστυχώς έλαχε να κατοικούν σ’αυτές τις υποβαθμισμένες απ’ την πολιτεία περιοχές…  

Δείτε κι ακούστε  πως δικαιολογείται με  μεγαλόστομες δηλώσεις ο κ. περιφερειάρχης κι όλα τελειώνουν φυσικά εδώ, με τις οn camera δηλώσεις …  αφού με τα λόγια λύνονται όλα τα προβλήματα…  που φυσικά όλα θα μπορούσαν να τα είχαν προλάβει πριν την καταστροφή…  Μετατόπισε φυσικά τις ευθύνες σε εθνικές, απ’ ότι ακούσατε…!!!  Ο δε τηλ. παπαγάλος σιγοντάρει και «γλύφει»  κανονικά, όπως κάνουν πάντα  εξ’ άλλου…


Δραματική έκκληση του Προέδρου της Τοπικής  Κοινότητας  Κλεπάς  Ναυπακτίας :

«Συμβαίνει τώρα,και μετά από έξι χρόνια από την κατολίσθηση η Κλεπά απειλείται και πάλι, αν όχι τώρα πότε θα παρέμβει η πολιτεία?    Όταν θα είναι πλέον αργά?  Συνεχίζεται η έντονη κακοκαιρία με συνεχείς βροχοπτώσεις, στις φρέσκιες φωτογραφίες φαίνεται το μέγεθος των νερών που κατέρχονται από τα βουνά, όχι δεν είναι ο ποταμός Εύηνος, είναι το Μέγα ρέμα που διασχίζει τις τρεις συνοικίες της Κλεπάς και καταλήγει στον ποταμό Εύηνο  και στην Εύηνο λίμνη, στο σημείο των φωτογραφιών είναι η πρόσβαση προς την μεσαία συνοικία στην τελευταία φώτο φαίνεται ο καθαρισμός όπου προηγήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου και μετά από ένα μήνα περίπου τα νερά περνούν και πάλι πάνω από το οδόστρωμα!»
ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα φύση και καταρράκτης

Μπορεί να είναι εικόνα καταρράκτης και φύση

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IND GREECE 202 82% 17:35 9 Δεκεμβρίου 2020 09:17 Κοινή χρήση Αγαπημένο Επεξεργασία Διαγραφή Περισσότερα"

source
Ποκίστα : κατέρρευσε τμήμα του δρόμου
========================================

-Μεγάλα προβλήματα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στη Ναυπακτία.
-Μεγάλη προσοχή των οδηγών στο 36ο χιλιόμετρο στην Ναυπάκτου -Πλατάνου, στη Ποκίστα όπου κατέρρευσε τμήμα του δρόμου.
Ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Χάνι Λόη.
Advertisement

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.