ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ~ σοβαροί τριγμοί στο δήμο από τις συνεχείς ομοβροντίες Κοτσανά. Κρύβουν τα «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ;


Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Οι χειμαρρώδεις  κι αποκαλυπτικές  εξομολογήσεις  του  Αντρέα Κοτσανά  με πρωτάκουστες καταγγελίες αλλά και προκλήσεις  προς την πλευρά της δημοτικής αρχής, εξακολουθούν να κρατούν σε υψηλά επίπεδα την τοπική επικαιρότητα και σήμερα . 
Παρακολουθούμε τις κινήσεις στην τοπική σκακιέρα  και περιμένουμε τις εξελίξεις.   
Μετά το χτεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας με τίτλο   «ο δήμος Ναυπακτίας σε απρόσμενο αναβρασμό … Καταγγελίες επί καταγγελιών»  σήμερα υπάρχει νέα ανακοίνωση του κ. Κοτσανά:

«Μας προκαλέσατε και απαντήσαμε.
Η σειρά σας τώρα.
Γιατί κ. Γκίζα οι στενοί συνεργάτες σας που έχουν θέση ευθύνης δεν αναρτούν τα δικά τους Πόθεν έσχες;
Και μιλάμε για τους:     Μπουλέ, Κούκουνα, Τσέλιο, Ζαμπάρα, Νταουσάνη, Κοτρώνη καθώς και του μέλους της οικονομικής επιτροπής της παράταξης του κ. Λουκόπουλου τον κ. Δημητρόπουλο.
Οψόμεθα…»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΚΑΙ  Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΟΥ  ΘΡΙΛΕΡ :

«Επί ένα χρόνο κ.Γκίζα μού κουνούσατε το δάχτυλο, με διαπομπεύατε, με απαξιώνατε συνεπικουρούμενος πάντα από τον στενό συνεργάτη σας και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ.Σιμάκη, ο οποίος σημειωτέον μας έκλεινε τα μικρόφωνα.
Εγώ παρουσίασα τα οικονομικά μου στοιχεία.
Η σειρά σας τώρα.
Σήμερα σας παραθέτουμε δημόσια το Πόθεν Εσχες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σιμάκη-Γιατρός στο επάγγελμα-με τα μηδενικά εισοδήματα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα για το έτος 2018 και του ποσού των 6.008,64€-καλά διαβάζετε-για το έτος 2019.
Αυτοί αγαπητοί συνδημότες μας κουνούσαν το δάχτυλο.
Έπεται συνέχεια…»
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ  «ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ»  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΤΣΑΝΑ:
» Ένας ακόμη Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αρχής που είχε το θράσος να αναδημοσιεύσει την λάσπη των αναρτήσεων Γκίζα-Τσουκαλά με κύριο σκοπό την διαπόμπευση μου, δηλώνει στο δικό του Πόθεν έσχες εισόδημα από την αγροτική επιχειρηματική του δραστηριότητα (κατά κύριο επάγγελμα αγρότης) το ποσό της τάξεως των 1.842,56€ από 252 ιδιόκτητα καλλιεργήσιμα στρέμματα που έχει στην κατοχή του!!!
Έπεται η συνέχεια…  «
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ: 11242-0947-8751-9101-3117-8 ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ KATA Στοιχεία του ή της υπόχρεου 8806 Επάγγελμα: Δ/νση κατοικίας(πόλη,οδός): ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΧΥΛΗΣ ΓΑΛΑΤΑΟ, Τηλ επικοινωνίας 1: 690758581 Τηλ επικοινωνίας 2: Email: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ησης ας στο ΟΧΙ nasdiam@ Δ/νση εργασίας: ΓΑΛΑΤΑΣ Οικογενειακή κατάσταση: ΕΓΓΑΜΟΣ/ Ιδιότητες με τις οποίες υποβάλλεται δή ΙΔΙΟΤΗΤΑ ορέας ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΟΣ Î' Μονάδα Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Αρχής του Άρθρου 47 του N. 4557/2018 -Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες/ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΙΡΕΤΟΙ- ΤΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΜΕΛΟΣ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ N.ቢ.ል.ል ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΔΗΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΛΟΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ben ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ: 01242-0947-8751-9101-3117-8 ΑΠΟΚΤΩΝ το ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣ Έσοδα από κάθε πηγή που αποκτήθ ΠΟΣΟ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΕΙΔΟΣ ΕΙΔΟΣΕΣΟΔΟΥ ΕΣΟΔΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, TOKOI, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛH— ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΩΡΕΕΣ 1.842,56 ΥΠΟΧΡΕΟΣ 6.112,08 400,00 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ Κ.ΑΠ.(ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ME ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΦΟΡΟлοr. ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ) ΣΥΖΥΓΟΣ 1.064,64 ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, TOKOI, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 0,02"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΕΤΣΙ  ΓΙΑ ΝΑ  ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2019 …

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.