η Ναύπακτος κ.δήμαρχε αποκηρύσσει την ελληνική επανάσταση του -21 ή μήπως αποσπάσθηκε από το ελληνικό κράτος ;;;


…κι ενώ όλος ο ελληνισμός κινείται κι αναπνέει γύρω από τη φλόγα της επετείου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης του 1821, η Ναύπακτος μοιάζει λες και είναι μια πόλη κοιμισμένη, μια πόλη που ανήκει σε άλλο κράτος, μια πόλη που μένει ασυγκίνητη για τον παλμό και την ψυχική ανάταση αυτής της τεράστιας επετείου που συνέβαλε στην σημερινή ύπαρξη του ελληνισμού.  Και φυσικά ο μόνος υπεύθυνος και εν πολλοίς κατηγορούμενος για την επικριτέα  αυτή απραξία είναι  αποκλειστικά ο δήμαρχος της πόλης ο κ.Γκίζας!!! 


Η μόνη φωνή διαμαρτυρίας που ακούστηκε από δημόσιο παράγοντα  γι’ αυτό το μεγάλο δημοτικό ατόπημα, ήταν όπως πάντα συμβαίνει άλλωστε,  η αντίδραση του δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρέα Κοτσανά με την ακόλουθη δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

◾️Κύριε Δήμαρχε η πόλη της Ναυπάκτου δεν αξίζει αυτήν την απαξίωση διότι είναι η πόλη που “γέννησε” τον ιστοριοδίφη Γιάννη Βλαχογιάννη ο οποίος κράτησε “ζωντανή” τη μνήμη του 1821🇬🇷🇬🇷
🇬🇷Βρισκόμαστε μόλις έξι ημέρες πριν από τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και με τους περισσότερους Δήμους της χώρας να έχουν προγραμματίσει σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων, ημερίδων, υπαίθριων εκθέσεων, καλλιτεχνικών διαγωνισμών τόσο σε σχολεία όσο και σε ΚΔΑΠ, καθώς και σημαιοστολισμούς και φωτισμούς δημοσίων και εμβληματικών κτιρίων στα χρώματα της γαλανόλευκης.
🔻Αντιθέτως ο Δήμος Ναυπακτίας για άλλη μια φορά παραμένει ουραγός στο πανελλήνιο και δεν έχει προβεί όπως όφειλε σε καμία ανάρτηση που να προαναγγέλει δράσεις και διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
🔹Αυτό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα τη στιγμή μάλιστα που η πόλη της Ναυπάκτου είχε το ευτύχημα να “γεννήσει” τον ιστοριοδίφη Γιάννη Βλαχογιάννη με το ψευδώνυμο “Γιάννης Επαχτίτης” ο οποίος αφιέρωσε όλη του τη ζωή και όλη την συγγραφική του δράση στην ιστορία της Επαναστάσεως του 1821, εκδίδοντας τόσο τα απομνημονεύματα του Στρατηγού Γιάννη Μακρυγιάννη όσο τα απομνημονεύματα του Μακεδόνα αγωνιστή Κασομούλη, καθώς και τη βιογραφία του αγωνιστή Γεωργίου Καραϊσκάκη διασώζοντας την “μνήμη” της εποποιίας του 1821.
◼️Και πάλι κρίμα κ.Δήμαρχε…
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ   –
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ   ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 



Κι επειδή ακούμε και βλέπουμε διάφορους πολιτικούς παράγοντες κυβερνητικούς και μη,   να κάνουν λόγο για την αφαίρεση του  σταυρού από το ιερό σύμβολο της σημαίας μας, αλλά και το ιερατείο να ποιεί την νήσσαν επ’ αυτού, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον δήμαρχό μας:   

Συντάσσεστε  κι εσείς κ. δήμαρχε με το σενάριο της αφαίρεσης, ναι ή όχι ???

Διότι όχι μόνον για εμάς, αλλά και για την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αυτοί που  υιοθετούν αυτή την ενέργεια, θα γραφτούν  στον μαύρο κατάλογο των εθνικών μειοδοτών, των προδοτών δηλαδή! 

Αυτό που βλέπουμε στην πιο πάνω εικόνα είναι εθνικά και θρησκευτικά κατάπτυστο. Ελληνική σημαία- έμβλημα στον εορτασμό της επετείου με απόντα τον σταυρό!!! Αίσχος και μόνον αίσχος!!!

Η  πράξη αυτή αποτελεί  εθνική ασέβεια όσο και μοναδική ιεροσυλία  και κρίμα για την παντελή απουσία της εκκλησίας σ’ αυτό το εθνικό ατόπημα …


ΑΥΤΗ  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΕΙΚΌΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ.


ΑΚΟΥΣΤΕ  ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  ΤΑΔΕ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΎΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΤΟΥΣ …  

 

ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ 

ΕΜΕΙΣ  ΠΑΝΤΩΣ ,  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ....

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

4 σκέψεις σχετικά με το “η Ναύπακτος κ.δήμαρχε αποκηρύσσει την ελληνική επανάσταση του -21 ή μήπως αποσπάσθηκε από το ελληνικό κράτος ;;;

  1. Ανδρέα μου να πεις στον Γκίζα ότι αν περιμέναμε από κάτι τέτοιους ευατοβολεψακηδες σαν κι αυτόν, σε 6 μερες δεν θα γιορταζαμε την Εθνική Παλιγγενεσια.. Ο Γκίζας βάζει τα καλά του και υποδεχεται μόνο μεγάλους πολιτικους προσκεκλημενους όταν προκειτε για αυτοπροβολη. Οπως έκαναν και οι τσανακογλυφτηδες του σουλτάνου τότε. Εδω τώρα βλέπεις δεν αισθάνεται ότι έχει να αποκομίσει κάποιο προσωπικό όφελος από τις εκδηλώσεις, το κακό είναι ότι παίρνει και την πόλη στον λαιμό του.. Δεν πειράζει όμως, ο απλός πολίτης που αισθάνεται και είναι Έλληνας και γνωρίζει ότι αυτή η μέρα χρίζει ιδιαίτερης απόδοσης τιμών και εθνικής υπερηφάνειας, θα τιμήσει τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.Εγώ δεν έβγαλα ούτε πανεπιστήμια, ούτε σπούδασα δικηγοριλικια … Ξέρω όμως ότι την αγάπη μου για την Πατρίδα και το χρέος για αυτούς που θυσιάστηκαν δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας Γκιζας ούτε έχουν ανάγκη κανέναν τετοιον. Αυτό να του πεις.


    Haris Sarkopoulos

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Ίσως να συγκινηθεί το επιτελείο του δήμου Ναυπακτου από τις σημαίες της Αυστραλίας και των άλλων κρατών και κάνει κάτι έστω για τα ματια

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.