γελούν και οι πέτρες με τ’ ανακάτεμα της τράπουλας στο δημαρχείο…


Βολές κατά ρυπάς απ’ όλες τις δημοτικές παρατάξεις κατά του δημάρχου Βασίλη Γκίζα, για τις  ανακατατάξεις και το βόλεμα ημετέρων στο δήμο …
Η σειρά της  «Ενωτικής Πρωτοβουλίας που με το παρακάτω  δελτίο τύπου, τους στέλνει να ψάξουν  στα λεξικά της ελληνικής γλώσσας για να ερμηνεύσουν τα γραφούμενα..

ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ

Με μια πρώτη ανάγνωση του ορισμού αντιδημάρχων και μια απλή θεώρηση του βιογραφικού όσων ανέλαβαν καθήκοντα δεν προσδοκά κάτι η Ναυπακτία. Προφανώς δεν υπήρχαν επιλογές και με ένα φτωχό σχήμα ο κ. Γκίζας ενήργησε με γνώμονα την προσωπική του πολιτική επιβίωση. Επεκράτησαν οι πρακτικές του προσωπικού βολέματος ορισμένων σε βάρος της κοινωνίας, απεμπολώντας και το τελευταίο όπλο που είχε ο δήμαρχος να δώσει το δικό του στίγμα και την προσωπική του σφραγίδα, μετά την εμπειρία των δύο χρόνων στην εξουσία. Έτσι θα σηματοδοτούσε ότι κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει και να δώσει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο.
Σε επίπεδο ουσίας φαίνεται ο δήμαρχος να εκχωρεί την εξουσία στον «μεγαλεπήβολο», με τις αυτοδιοικητικές προτάσεις που καταθέτει επί σειρά ετών κ. Κοτρωνιά, συνεπικουρούμενο από τις εξειδικευμένες γνώσεις του κ. Κούκουνα σε ζητήματα οργάνωσης των υπηρεσιών του δήμου. Ο ίδιος ο δήμαρχος δε μετά τις επιδόσεις του στην βυζαντινή μουσική, ανέλαβε την επικουρική εποπτεία της απένταξης και ακύρωσης έργων και περιορίζεται περαιτέρω στην εκπροσώπηση του δήμου σε διάφορες εκδηλώσεις και τελετές, στις οποίες φαίνεται να τα καταφέρνει καλύτερα. Είναι δυστύχημα για τον τόπο μας ότι έχει μια τέτοια δημοτική αρχή που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, απογοητεύοντας ακόμη και τους πλέον αισιόδοξους υποστηρικτές της.
Ώδινεν όρος και έτεκεν μύν.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image.jpeg

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.