ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ ΔΩΡΙΕΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ


ΕΔΕΠ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛ. 6.2.2023

Μπορείτε να επικοινωνήσετε

http://www.doriep.gr/index.php/epikoinonia

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος Γιώργος Παπαθανασίου

Στοιχεία επικοινωνίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων

ΕΔΕΠ ΤΗΛ 210 3810329, email:   edep@doriep.gr 

 Παναγιωτόπουλος Δημήτριος,

Tηλ. 6977357473, email:   panagiod@otenet.gr

Παπαθανασίου Γεώργιος,

Tηλ. 6976994590, email:   gpap1944@gmail.com

Υ.Γ. Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, μετά τη δίχρονη και πλέον αδυναμία λειτουργίας ως θα έδει της ΕΔΕΠ εξαιτίας της πανδημίας, σας ενημερώνουμε ότι παρά τις αντιξοότητες το Διοικητικό Συμβούλιο προσπάθησε να διατηρήσει ενεργή αυτή τη συλλογική προσπάθεια και ασχολήθηκε με ικανό αριθμό έργων και δράσεων, που θεωρούμε χρήσιμο να αναφερθούν, για να σχηματιστεί από όλους το περίγραμμα των διαφαινόμενων και αναμενόμενων για ενασχόληση και προγραμματισμό έργων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα έργα αυτά, πολλά από τα οποία είναι πολυσχιδή και υψηλής σπουδαιότητας για την ανάπτυξη της περιοχή μας, δημιουργούν ένα ικανό κληροδότημα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που για να καταστεί όμως δυνατόν να επιτευχθούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι, είναι αναγκαία συνθήκη να υπάρξει συλλογική προσπάθεια με τη συμμετοχή στα έργα και τις δράσεις της ΕΔΕΠ, όσο γίνεται περισσότερων μελών.

Καλούμε όλα τα μέλη παλιά και μελλοντικά, να συμβάλλουν στο νέο ξεκίνημα της ΕΔΕΠ με τη συμμετοχή τους στα Διοικητικά και Ελεγκτικά Όργανά της και την εμπλοκή τους στα υπό εξέλιξη και σχεδιασμό έργα της.

Αναφέρουμε συνοπτικά τα κυριότερα από τα έργα αυτά, με τα οποία ασχολήθηκε ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο, για να υπάρξει μια ακροθιγής ενημέρωση της ταυτότητας και των χαρακτηριστικών τους

  1. Παρακολούθηση των προτάσεων της ΕΔΕΠ για δράσεις και έρευνες, που υιοθετήθηκαν από την Επιτροπή Δωρίδα ’21, και εγκρίθηκε η χρηματοδότηση τους από τον Δήμο Δωρίδος.

  2. Η Τουριστική προβολή της Δωρίδας, σημαντικό έργο για την περιοχή μας με υπεύθυνο για το σχεδιασμό και δρομολόγησή του επαΐοντα στο αντικείμενο Αντιπρόεδρο της ΕΔΕΠ Κωνσταντίνο Κατσιγιάννη.

  3. Εκπόνηση μελέτης αξιοποίησης και συνδυασμού ενεργού και σχολάζοντος κεφαλαίου της Δωρίδας (κυρίως δραστηριότητες πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής), μέσα από τη σύσταση Φορέα διοίκησης και διαχείρισής του.

  4. Βράβευση από την ΕΔΕΠ των αποφοίτων των τριών Λυκείων της Δωρίδας (Λιδωρικίου, Ερατεινής και Ευπαλίου) που εισάγονται σε Α.Ε.Ι, με απονομή τιμητικού παπύρου («ΔΩΡΙΕΩΝ ΕΠΑΙΝΟΣ») σε ειδικές τελετές.

  5. Συγκρότηση Ομάδων Επιστημόνων με συγκεκριμένες δεξιότητες, για να προσφέρουν χρηστικό έργο, σε σχετικά αιτήματα του Δήμου, Συλλόγων Κοινοτήτων και άλλων συλλογικοτήτων, είτε ενεργώντας με δική τους πρωτοβουλία.

  6. Ενεργός εμπλοκή της ΕΔΕΠ στο έργο διάνοιξης του ιστορικού μονοπατιού ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ –ΑΜΦΙΣΣΑΣ, στο πλαίσιο του προγραμματιζόμενου Εορτασμού το 2026, για τη συμπλήρωση 200 ετών από την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου.

  7. Προγραμματισμός Διενέργειας Ημερίδας με θέμα «Ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Δωρίδας» με ομιλητές από τον Πανεπιστημιακό και τον Επαγγελματικό χώρο, με ανάλογες γνώσεις και δεξιότητες.

  8. Έκδοση Επιστημονικού Περιοδικού της ΕΔΕΠ , έργο στο οποίο είναι ευπρόσδεκτοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην Επιστημονική Επιτροπή του.

Advertisement

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.