Ναύπακτος με δημοτική αρχή Γκίζα: «Δάσκαλε που δίδασκες & νόμο δεν εκράτεις»…


ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

ΝΑΙ, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ:

_______________________________________________________________

Αν ο δήμαρχος ήταν έντιμος και νομοταγής (δικηγόρος γαρ), θα το είχε κάνει απ’ την αρχή της θητείας του, αρκεί να έδινε μια εντολή στους συνεργάτες του.   Δεν το έκανε όμως , γιατί???    Μήπως γιατί  ήθελε να τους καλύψει, να καλύψει δηλαδή τις παρανομίες, τις πιθανές σκοτεινές  διαδρομές που κρύβονται μέσα στα περιουσιακά τους στοιχεία???????   Μήπως αυτό λέει και η στοιχειώδης κοινή λογική ???????

Άρα, έχουμε να κάνουμε με παραβάτες του νόμου, άρα έχουμε να κάνουμε με μια δημοτική αρχή που είναι φορέας συγκαλύψεων των πάσης μορφής ανομιών ???????????

Γιατί εμείς μέσα απ’ αυτές εδώ τις γραμμές, τους προκαλέσαμε επανειλημμένα να δημοσιεύσουν το «πόθεν έσχες» τους,  πράγμα που ποτέ δεν έκαναν.

Γιατί, άραγε; Μήπωςγια να μην φανούν δημόσια τα όσα δεν θέλουν να ξέρει ο κόσμος???

Σήμερα, τους προκαλούμε για ακόμα μια φορά, λέγοντάς τους:

Αν είστε κύριοι της δημοτικής  αρχής Γκίζα, «καθαροί», δημοσιεύστε τα ΣΗΜΕΡΑ.

Διαφορετικά θα πάτε «λερωμένοι»  στις κάλπες τον Οκτώβρη για να ζητήσετε απ’ τους δημότες σας,  τι;

 advertising

ΜΙΚΡΕΣ   ΑΓΓΕΛΙΕΣ 

Advertisement

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.