προς δήμο Ναυπακτίας: «δάσκαλε που δίδασκες & νόμο δεν εκράτεις» …


Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σήμερα αγγίζουμε ένα τοπικό θέμα που έχει να κάνει με τις παρανομίες της πολιτείας ως προς τις αδειοδοτήσεις σε σχέση με τις καταλήψεις δημόσιων χώρων στις παραλίες ή κοντά σ’ αυτές από επιχηρηματίες της εστίασης.

Δημοσιεύουμε εξώδικο μαγαζάτορα της περιοχής  «Ψανή»  προς τον δήμο Ναυπακτίας και συγκεκριμένα προς την τεχνική υπηρασία του δήμου, η οποία φαίνεται ότι παρανομεί οφθαλμοφανέστατα ένατι των κρατικών εγγράφων & αποφάσεων με σκοπό μέσω συγκεκριμένης παρανομίας να καλύπτει και όλους όσους κατέχουν δημόσιους χώρους σε παραλίες, χρησιμοποιώντας πέργκολες που η τοποθέτησή τους παραβιάζει νόμους και υπουργικές αποφάσεις.

Βλέπουμε στο συνημμένο έγγραφο πως, κάποιος συνδημότης μας επιχειρηματίας εστιάτορας στην παραλιακή της Ψανής (τ’ όνομα είναι εικονικό για προφανείς λόγους), στρέφεται νομικά κατά της τεχνικής υπηρασίας του δήμου η οποία αρνείται να υπογράψει την τεχνική άδεια εγκατάστασης πέργκολας – ενώ όλα τα προηγειθέντα για τον εν λόγω επιχειρηματία έγγραφα έχουν εκδοθεί κανονικά και νόμιμα από τις εντεταλμένες υπηρεσίες) με την ηλίθια & ύποπτη δικαιολογία πως «δεν είναι αρμόδια».

Β

Γ

Δ

Κι ενώ ο δήμος έχει υπογράψει στον ιδιοκτήτη το αναγκαίο τοπογραφικό διάγραμμα, εν τούτοις αρνείται να υπογράψει την απαιτούμενη τεχνική έκθεση.

Αυτή η άρνηση όμως καλύπτει και όλους όσους κατέχουν πέργκολες στην παραλιακή, αφού κανένας τους δεν κατέχει νόμιμη άδεια.

Κι εδώ σου λέει ο δήμος πως «αν του δώσουμε αυτουνού την άδεια τώρα, τι θα γίνει με τους υπόλοιπους, θα πέσουν να μας φάνε ζωντανούς…» αυτό είναι το σκεφτικό τους!!!      έτσι δεν είναι κ. Ντίνο που εκτός από αντιδήμαρχος είσαι και πρόεδρος του σωματείου των καφε-εστιατόρων» ???    Ε ???

 *[Σπύρο, του δημοτ. λιμεν. ταμείου την ήπιες τη φραπεδιά σου απόψε εκεί στο Γρίμποβο?  στη τελευταιά  γουλιά  είσαι? ]

Οπότε με το να μην προχωράει ο δήμος στην έκδοση νόμιμης άδειας, είναι σαν να λέει στον αιτούντα εστιάτορα:     «κάνε και συ μια πέργκολα παράνομα όπως όλοι οι άλλοι, για να μην έχουν κι αυτοί πρόβλημα.»

Εν τω μεταξύ  ο αιτών επιχειρηματίας τους έχει πει και προφορικά και γραπτά πως,
«εγώ κύριοι του δήμου ΔΕΝ θέλω να κάνω κάτι παράνομο, από τη στιγμή που έχω μάλιστα πάρει και έγκριση από το Υπουργείο Ναυτιλίας» !!!

Α

ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΑΝΗΚΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ  ΜΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΗ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΤΟ  ΑΦΗΣΟΥΜΕ  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ  ΕΤΣΙ  ΣΤΑ  ΜΟΥΛΩΧΤΑ  ΤΟ  ΜΕΙΖΩΝ  ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ,  ΑΛΛΑ  ΘΑ  ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.