Δήμος Ναυπακτίας. Ακούν τη φράση «διαχειριστικός έλεγχος» και βγάζουν σπυριά. Γιατί όμως;;;~(video)


Σοβαρές οι καταγγελίες από τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ναυπακτίας κ. Ανδρέα Κοτσανά

Αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω η καταγγελία του κ. Ανδρ. Κοτσανά σήμερα:

Το απόλυτο “κουκούλωμα”.

Με τις ψήφους των παρατάξεων Λουκόπουλου-Μπουλέ-Γκίζα-Τσουκαλά στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ανακλήθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος που είχε διαταχθεί τον Απρίλιο του 2018 για την Κοινωφελή εταιρεία του Δήμου Ναυπακτίας.

Γεννά πολλά ερωτηματικά η αιφνιδιαστική και από κοινού πρωτοβουλία Λουκόπουλου-Μπουλέ να εισάγουν μετά το πέρας των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου και ενώ η ώρα πλησίαζε 12 τα μεσάνυχτα, θέμα ανάκλησης απόφασης που αφορούσε διαχειριστικό έλεγχο της περιόδου 2011-2017 για την Κοινωφελή εταιρεία του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ).
Γιατί κ. Λουκόπουλε-κ.Γκίζα επι δύο χρόνια δεν εκτελέσατε την απόφαση Δημοτικού συμβουλίου όπως οφείλατε με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ ο διαχειριστικός έλεγχος;
Γιατί τόση πρεμούρα κ.Λουκόπουλε-Μπουλέ-Γκίζα για την ανάκληση του ελέγχου;
Τι είναι αυτό που σας κάνει να φοβάστε τον έλεγχο;
Κύριοι, αντί για την διαφάνεια και την απόδοση των ευθυνών- όπου αυτές υπάρχουν – και την απαλλαγή όσων έχουν κατηγορηθεί άδικα,επιλέξατε τον εύκολο δρόμο της “συγκάλυψης και του κουκουλώματος” επιβεβαιώνοντας την λαϊκή ρήση ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”.

ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ.

Δημοτικός σύμβουλος δήμου Ναυπακτίας.

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

2 σκέψεις σχετικά με το “Δήμος Ναυπακτίας. Ακούν τη φράση «διαχειριστικός έλεγχος» και βγάζουν σπυριά. Γιατί όμως;;;~(video)

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.