ο άσχετος, ο αποτυχημένος και ο γλυκανάλατος …


οι τρεις ιεράρχες: ο άσχετος, ο αποτυχημένος κι ο γλυκανάλατος
οι τρεις «ιεράρχες»

Το καλοκαίρι του 2019 μας έδιναν τις πιο γενναίες τους υποσχέσεις, έσχιζαν τα ιμάτιά τους ότι όλα θα πάνε καλά και η ναυπακτία θα αναγεννηθεί εκ της τέφρας της σαν να ήταν οι μάγοι εξ ουρανού. Και οι ελπίδες όλων των δημοτών έβγαζαν φτερά, πιστεύοντας στα παχιά τους λόγια. Φυσικά δεν εννοούμε τον δοκιμασμένο και πρώην αποτυχημένο  εκ των τριών εικονιζόμενων. Αυτόν τον θεωρούσαμε από τότε, όπως και τώρα, ως ένα εντελώς καμένο χαρτί. Ομιλούμε για τους ετέρους δυο της συμμαχίας των τριών.   Λόγια παχιά λοιπόν, τα οποία ο δημότης τα πίστεψε, αφού οι κύριοι αυτοί δεν είχαν καθίσει στο παρελθόν στη καρέκλα του δημάρχου.

Και τα πίστεψε γιατί απλούστατα είχε απογοητευτεί απ’ όλους τους προηγούμενους  «πειρατές» !  Με δυο λέξεις έπεσαν σε πλάνη, όπως πέσαμε κι εμεις σε πλάνη, αφού όσοι μας παρακολουθείτε από το 2017 που δημιουργήσαμε αυτό το site, θα ενθυμίστε και ποιον υποψήφιο εν πολλοίς και φανερά στηρίξαμε. Σε πλάνη λοιπόν κι εμείς, αλλά και οι περισσότεροι δημότες μας. Οσο γι εμάς, θα επανορθώσουμε στο κατάλληλο timing υπακούοντας στη λαϊκή ρήση  «στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» ..

Με λίγα λόγια και για να μην μακρηγορούμε η σημερινή δημοτική συμπαράταξη που αποτελείται από μια  «γλυκανάλατη παρεά»   καθημερινά μας απογοητεύει,  μας στεναχωρεί κι εν πολλοίς μας εξοργήζει με την αδιαφορία της και την προκλητική απραξία της.  Αν υπάρχουν κάποιοι ολίγοι που θα πουν ότι, οι άνθρωποι αυτοί στους 15 μήνες που κάθονται στις καρέκλες του δήμου έκαναν έργο κι αναβάθμισαν τη ναυπακτία, θα πρέπει να είναι είτε κολλητοί τους, είτε άσχετοι, είτε καλοβολεμένοι…    Κι  αν θέλετε και την δική μας προσωπική γνώμη, θα το πούμε ευθαρσώς, πως:  θεωρούμε πως οι κύριοι αυτοί απέδειξαν με την μέχρι σήμερα πορεία τους, ότι έκλεψαν την ψήφο των δημοτών μας!

Οι καταγγελίες που έρχονται στα μηνύματά μας επώνυμες κι ανώνυμες, είναι αποδεικτικά στοιχεία της κακοδιοίκησης που γίνεται στον τόπο μας.

Επί πλέον οι καθημερινές  καταγγελίες που δημοσιεύει στις προσωπικές του σελίδες  και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Κοτσανάς,  αποτελούν  κι αυτές ένα σοβαρό δείγμα πως οι υπηρεσίες του δήμου υπολειτουργούν και φυσικά  αποδεικνύουν ότι είναι εντελώς διαλυμένες και διασκορπισμένες στα  4 σημεία του ορίζοντα…

Ας δούμε την πιο πρόσφατη, αυτή που δημοσιεύεται σήμερα:

«Συνέβη κι αυτό στο Δήμο Ναυπακτίας!!!

Εν μέσω πανδημίας η Δημοτική Αρχή Γκίζα-Μπουλέ-Τσουκαλά άφησε την πιο νευραλγική υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας, που είναι το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Πρόνοια) με μόνο ένα εργαζόμενο για 27.800 κατοίκους του Δήμου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες μετατέθηκε από την Υπηρεσία της Πρόνοιας στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας υπάλληλος η οποία βρισκόταν σε θέση ευθύνης στην παραπάνω υπηρεσία από συστάσεως του Δήμου το 2011 με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μάλιστα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Προϊσταμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπακτίας.

Αυτά και άλλα ευτράπελα συμβαίνουν στον Δήμο Ναυπακτίας από την ετερόκλητη συνδιοίκηση Γκίζα-Μπουλέ-Τσουκαλά εν μέσω πανδημίας.»

η εικόνα προφίλ του Ανδρέας Κοτσανάς, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ

δημοτικός σύμβουλος δήμου Ναυπακτίας

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.