ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ


ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΥΡΓΟΥ
«Ο Δήμος Πύργου, να παρέχει έκτακτη οικονομική ενίσχυση, (που καταβάλλεται μόνο μια φορά λόγω της πανδημίας)  και αφορά κατά προτεραιότητα πολίτες που εργάζονταν σε τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και στον αγροτικό τομέα.
Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου (ή άλλη επιτροπή που θα συσταθεί) να διαπιστώσει ποιοι κάτοικοι έχουν πληγεί από την πανδημία και δεν λαμβάνουν καμία οικονομική ενίσχυση.
Η Επιτροπή να διαπιστώσει ποιοι κάτοικοι βρίσκονται σε κατάσταση μεγάλης ανάγκης αφού δεν έγινε εφικτό να εργαστούν κατά τη διάρκεια του 2020.
Η κατάσταση που έχουν περιέλθει δεν αποτυπώνεται στη φορολογική δήλωση του προηγούμενου έτους, αλλά διαπιστώνεται από την αναστολή της εργασιακής σχέσης και τους μήνες ανεργίας. Σημαντική παράμετρος επίσης είναι ο αριθμός μελών του νοικοκυριού, η περιουσιακή κατάσταση και το τρέχον εισόδημα.
Θα κατατεθεί επίσημα τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2020 στο πρωτόκολλο του Δήμου και στο Γραφείου Δημάρχου καθώς επίσης και στο πρωτόκολλο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου για να μπει ως κατεπείγον θέμα σε ειδική συνεδρίαση…Εάν δεν γίνει αυτό εφικτό θα πάρουμε πρωτοβουλία ως παράταξη να προκαλέσουμε ειδική συνεδρίαση με τις υπογραφές της αντιπολίτευσης…»
ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ~ ΨΗΦΙΣΜΑ | ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ …ερχόμαστε !!!

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.