ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ~μαγειρέματα, μπουγάδες και συμπαιγνία καταγγέλλονται για την νυν αλλά και πρώην δημοτική αρχή


Οι καταγγελίες έρχονται στην δημοσιότητα από τον  «συνήθως ύποπτο»   δημοτικό σύμβουλο του δήμου Ναυπακτίας κ. Ανδρέα Κοτσανά, ο οποίος είναι σχεδόν κι ο μοναδικός πόλος σοβαρής αντιπολίτευσης στο δήμο.   
Τι λέει λοιπόν σήμερα ο κ. Κοτσανάς:

✅Πλήρης δικαίωση
🔵Από το “Συνεταξάμην” της “συγκάλυψης” για τον μη διαχειριστικό έλεγχο στην ΚΕΔΝ το καλοκαίρι, στο “Απεταξάμην“ της ανάληψης των ευθυνών για τις “παράνομες προσλήψεις” σήμερα!!!
🔻🔻Πριν από επτά μήνες οι παρατάξεις των κ. Λουκόπουλου – Γκίζα – Μπουλέ -Τσουκαλά σε μια συνεδρίαση – “παρωδία” του Δημοτικού Συμβουλίου και μέσα στα άγρια μεσάνυχτα ανακαλούσανε συντεταγμένα προηγούμενη απόφαση δημοτικού συμβουλίου που αφορούσε τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΚΕΔΝ πετυχαίνοντας ουσιαστικά στην από κοινού “συγκάλυψη των ευθυνών” που θα προέκυπταν από τον ενδεχόμενο έλεγχο στην εταιρεία.
🔳Σήμερα μετά το έγγραφο του ΑΣΕΠ που απεστάλη στον δήμο Ναυπακτίας και μιλά για “παράνομες προσλήψεις” στην ΚΕΔΝ αυτοί που το καλοκαίρι “κουκουλώνανε” τα πράγματα και μας κατονόμαζαν ως “λαϊκιστές”, τώρα “αλληλοκαρφώνονται” επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλον θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την εταιρεία όσο και την αξιοπιστία αυτής.
✔️Ακολουθεί η ανάρτησή μας και το βίντεο από τη συνεδρίαση του τότε Δημοτικού συμβουλίου⤵️
Το απόλυτο “κουκούλωμα”.
Με τις ψήφους των παρατάξεων Λουκόπουλου-Μπουλέ-Γκίζα-Τσουκαλά στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ανακλήθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος που είχε διαταχθεί τον Απρίλιο του 2018 για την Κοινωφελή εταιρεία του Δήμου Ναυπακτίας.
Γεννά πολλά ερωτηματικά η αιφνιδιαστική και από κοινού πρωτοβουλία Λουκόπουλου-Μπουλέ να εισάγουν μετά το πέρας των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου και ενώ η ώρα πλησίαζε 12 τα μεσάνυχτα, θέμα ανάκλησης απόφασης που αφορούσε διαχειριστικό έλεγχο της περιόδου 2011-2017 για την Κοινωφελή εταιρεία του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ).
Γιατί κ. Λουκόπουλε – κ. Γκίζα επί δύο χρόνια δεν εκτελέσατε την απόφαση Δημοτικού συμβουλίου όπως οφείλατε με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ ο διαχειριστικός έλεγχος;
Γιατί τόση πρεμούρα κ. Λουκόπουλε – Μπουλέ – Γκίζα για την ανάκληση του ελέγχου;
Τι είναι αυτό που σας κάνει να φοβάστε τον έλεγχο;
Κύριοι, αντί για την διαφάνεια και την απόδοση των ευθυνών- όπου αυτές υπάρχουν – και την απαλλαγή όσων έχουν κατηγορηθεί άδικα,επιλέξατε τον εύκολο δρόμο της “συγκάλυψης και του κουκουλώματος” επιβεβαιώνοντας την λαϊκή ρήση ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”.
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΚΟΤΣΑΝΑΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΑ   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ   ΔΙΚΑ  ΣΑΣ 

About Click me

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ. ************************************************************ THIS WEBSITE IS INVITED TO RESIDENTS OF THE MUNICIPALITY OF NAFPAKTIA AND TO THOSE VISITORS.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.